Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

-Η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία νεοναζί με όραμα το Άουσβιτς, που παριστάνουν τους πατριώτες.
-Είναι  ρατσιστές, μέλη συμμοριών,  παρακρατικοί με καταδίκες και φυλακίσεις, υπόδικοι για μαχαιρώματα και δολοφονίες.
-Είναι νοσταλγοί της χούντας και του ολοκαυτώματος.
-Είναι τραμπούκοι, ρουφιάνοι, απεργοσπάστες.
-Είναι τσιράκια του κεφαλαίου και παρακρατικό πλοκάμι των μηχανισμών καταστολής.
-Είναι υποστηρικτές της κατάργησης της δημοκρατίας και της ελευθερίας όλων μας.
aΟ φύρερ της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για τοποθέτηση βομβών σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους.
aΟ Ηλίας Κασιδιάρης, που πρόσφατα χειροδίκησε εναντίον δύο βουλευτίνων της αριστεράς σε τηλεοπτική εκπομπή και στη συνέχεια παρέμεινε κρυμμένος για να αποφύγει το αυτόφωρο έχει ακόμα μια δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του, για συνδρομή σε ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 
aΓια την Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια στην Α Αθήνας, εκκρεμεί δίκη για συμμετοχή σε μαχαίρωμα Αφγανού πρόσφυγα στον Αγ. Παντελεήμονα. Η δίκη αναβλήθηκε δύο φορές μετά την επίκλησή ψυχιατρικών νοσημάτων και ¨τάσεων αυτοκαταστροφής¨.
aΟ Χρήστος Ρήγας, πρώην υποψήφιος και υψηλόβαθμο στέλεχος, συνελήφθει το 2009 για διπλή δολοφονία.
aΟ Γιώργος Πετράκης, στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι, γνωστός και ως ¨ο βιαστής με την σβάστικα¨ διαγράφηκε από την Τοπική ΕΛΜΕ (ένωση καθηγητών) με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα στα σχολεία. Επιπλέον κατηγορείται από καθηγήτρια γυμναστικής για κατα συρροή βιασμό όταν αυτή ήταν 12 χρονών.
Αυτά είναι τα «βιογραφικά» κάποιων μελών της χρυσής αυγής. 
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου